Opis produktu
Regenerum regenerujące serum utwardzające płytkę paznokcia to innowacyjny produkt, który zawiera żywice wiążące, witaminy, kompleksy białkowe i minerały, oraz ekstrakt z alg. Został stworzony z myślą o bardzo delikatnych, zniszczonych i łamliwych paznokciach. Żywica wiążąca w serum utwardza płytkę paznokcia, tworząc ochronną barierę, która zapobiega pękaniu i odpryskiwaniu. Witaminy C, E i F działają nawilżająco i zwiększają elastyczność paznokcia. Kompleks białek i minerałów odbudowuje strukturę paznokcia, wspierając jego wzrost i zapobiegając uszkodzeniom. Dodatkowo ekstrakt z wodorostów głęboko nawilża i działa antyoksydacyjnie, zapewniając dodatkową ochronę przed uszkodzeniami. Regenerum regenerujące serum do paznokci tworzy trwałą barierę ochronną, która skutecznie chroni paznokcie przed pękaniem, odpryskiwaniem i rozdwajaniem. Jego precyzyjnie dobrana formuła potrafi odbudować nawet najbardziej osłabione paznokcie, wzmacniając je i chroniąc przed uszkodzeniami mechanicznymi. Serum utrzymuje się na płytce paznokcia przez długi czas, zapewniając trwałą ochronę i regenerację.
Składniki
Octan butylu, octan etylu, alkohol izoproprilu, nitroceluloza, bezwodnik ftalowy/bezwodnik trimelitowy/kopolimer glikolu, cytrynian acetylotributylu, maślan octanu celulozy, benzoesan sacharozy, cytrynian acetylotrietylu, krzemionka, alkohol N-butylowy, hektoryt stearalkoniowy, kwas adypinowy/kwas fumarowy /Tricyklodekan-dimetanol kopolimer, benzotriazolil, dodekyl-p-krezol, woda, CI 77891, MEK, alkohol, dimetikon, octan tokoferylu (witamina E), kwas adypinowy/glikol neopentylowy/kopolimer bezwodnika trimelitowego, olej z nasion Helianthus Annus (olej słonecznikowy) , cytrynian tris (tetrametylohydroksypiperydynolu), dibenzoesan glikolu dipropylenowego, kwas cytrynowy, palmitynian askorbylu, acetylometionina, etylolinooleinian, etylinolenian, wodorotlenek glinu, bentonit stearalkoniowy, oleinian etylu, trietoksykaprylisilan, Saccharomyces/ferment magnezu, pantotenian wapnia), Saccharomyces/ferment cynku, Sa ccharomyces /ferment krzemowy, Saccharomyces/ferment żelazowy, hydrolizowane białko pszenicy (hydrolizowane białka pszenicy), hydrolizowane białko soi (hydrolizowane białka soi), hydrolizowane białko kukurydzy (hydrolizowane białka kukurydzy), palmitynian etylu, stearynian etylu, leuconostoc/filtrat fermentacji korzenia rzodkiewki, Ekstrakt z Fucus Vesiculosus (ekstrakt z Fucus), fenoksyetanol, CI 60725.